Fermentovaná PREBIOTICKÁ MULTI VLÁKNINA s novou generací probiotik K-B0399®, přírodními prebiotiky, a Green mixem

 

100% přírodní multivláknina pro zdravou funkci vašich střev

 

Nikdy více než TEĎ je důležité posílit imunitní obranu proti patogenům!
Doporučujeme užívat Wetyzo Prebiotickou Multi Vlákninu s probiotickými mléčnými kvasinkami Kluyveromyces marxianus B0399 (Turval B0399) DENNĚ!
Je schopna účinně posílit imunitní obranu, což je vědecky prokázáno různými studiemi a také publikováno jedním z nejprestižnějších mezinárodních vědeckých časopisů Appl Environ Microbiol.

 

Složení výrobku

Prebiotická směs

Actazin a Livaux ...více info

Probiotická a prebiotická směs kiwi Actazin a Livaux — zlepšená pravidelnost střev 

Actazin 

je přirozený zdroj prebiotik, vlákniny, enzymů a polyfenolů, které podporují normální funkci střev. Pro ty, kteří užívají probiotika nebo chtějí zvýšit svou přirozenou populaci „dobrých“ střevních bakterií, je Actazin vzrušujícím přírodním prebiotikem, které pomáhá vytvářet vhodné prostředí pro existenci lidskému zdraví prospěšných bakterií. Actazin je vyroben výhradně z ověřených zelených kiwi. Kiwi jsou jemně zpracována na bezsemenné pyré zbavené kůže, které je sušené a jemně mleté. Vlastní způsoby zpracování a sušení zajišťují zachování úrovně klíčových živin a bioaktivních látek. Actazin je bezlepkový, neobsahuje konzervační látky a rozpouštědla ani přidané cukry a je certifikován jako košer a halal. 

Livaux — obnova baKterie F. prau pro rovnováhu miKrobionu 

Doplněk k podpoře Faecalibacterium prausnitzii (F. prau) Livaux je průkopnickým produktem, který může vést ke změnám zdraví milionů lidí. Teprve nedávno bylo zjištěno, že střevní bakterie zvaná Faecalibacterium prausnitzii (F. prau) je pro rovnováhu střevní flóry nesmírně důležitá. Je jednou z nejrozšířenějších bakterií v ekosystému lidského střeva. Její nízké počty byly spojeny se syndromem dráždivého střeva (IBS), zánětlivými onemocněními střev (IBD včetně ulcerózní kolitidy [UC] a Crohnovy nemoci) celiakie a chronické zácpy. Kvůli citlivosti na kyslík se nemůže F. prau zavádět do střeva pomocí přímé probiotické suplementace. 

Livaux je přirozeným a novým prebiotickým doplňkem získaným výhradně z novozélandských zlatých kiwi. Výzkum ukazuje, že pomáhá k obnově kolonií F. prau. F. prau je jednou z nejrozšířenějších bakterií v lidské střevní mikroflóře zdravých dospělých osob, což představuje 5 až 15 % z celkové bakteriální populace. Produkuje butyrát, mastnou kyselinu s krátkým řetězcem, která střevním buňkám dodává energii. Za posledních pět let stále větší počet studií jasně popsalo význam F. prau jako součásti zdravého lidského mikrobiomu. Změny v množství F. prau byly spojeny s dysbiózou (mikrobiální nerovnováhou), která je základem všech výše zmíněných onemocnění.

Jeruzalémský artyčok (topinambur) ...více info

Vlastnosti a funkce 

  • jedná se o prebiotikum 
  • potlačuje a saturuje chuť k jídlu 
  • vyživuje přátelské bifidus bakterie a laktobacily ve střevě 
  • bobtná s dostatečným příjmem tekutin 
  • má nízký glykemický index 
  • současně snižuje rychlost trávení 
  • pozitivně reguluje střevní funkce 
  • je vhodný pro diabetické použití
  • je alkalický 
  • je vegetariánský, veganský a košer
  • je velmi bohatý na vlákninu — asi 50 % inulinu = rozpustná vláknina + další vláknina, např. oligofruktan 
  • obsahuje polyfenoly, které mají antioxidační účinek 
  • je bohatý na minerály a aminokyseliny — draslík, fosfor, hořčík, železo, zinek, měď, mangan, selen 
  • Má nízký obsah sodíku a je bez tuku 
  • je bez přidaného cukru (obsahuje přirozeně se vyskytující cukry) ořechů, lepku, laktózy, cholesterolu, GMO atd.

Fermentovaná banánová multivláknina (rezistentní škrob) ...více info

  • Fermentovaná vláknina (vyrobená použitím systému NutraLock™) obsahuje i největší zdroj rezistentního škrobu na světě — v Austrálii vypěstované organické zelené banány. Tato superpotravina obsahuje tři typy vlákniny (rozpustnou, nerozpustnou a fermentovatelnou), což z ní činí základní zdroj multivlákninového rezistentního škrobu.  
  • NutraLock™ — Tato nová technologie dokáže „uzamknout“ důležité živiny 20—50krát rychleji než tradiční techniky tepelného zpracování (na rozdíl od levnějších variant, které používají špatné tepelné zpracování, které zabíjí všechny užitečné živiny, včetně rezistentního škrobu). 
  • Celý nový proces je přírodní, surový, chladný a udržuje integritu buněčných struktur, které vám přinášejí nepřekonatelné zdravotní výhody. Tento multivlákninový zdroj nakrmí miliardy dobrých bakterií, které vytvářejí náš mikrobiom. V tomto smyslu jej může pomoci vyživovat, což pomáhá při léčení střev. 
  • Fermentovatelná multivláknina ze zelených organických banánů je také přírodním zdrojem 5 HTP, který je přirozeným prekurzorem serotoninu. 
  • Serotonin je důležitý neurotransmiter, který reguluje pocity štěstí a pohody. A konečně, o rezistentním škrobu ze zelených banánů se často mluví jako o „second-meal“ a působí jako potlačovač chuti k jídlu, který může pomoci při hubnutí.
  • Fermentovaná vláknina je také bohatá na důležité minerály, jako je draslík, zinek, hořčík, a vitaminy B3 a B6.

Co je to rezistentní škrob? A proč je to nová léčivá superpotravina?

  • Změna spočívá v tom, že jste neslyšeli o třetím typu fermentovatelné vlákniny – rezistentním škrobu.
  • Rezistentní škrob se rychle stává novou léčebnou superpotravinou světa, a to díky své jedinečné schopnosti „restartovat“ zdraví celého těla. 
  • Tisíce lidí na celém světě zařazují tuto látku do svého jídelníčku a řada z nich potvrzuje její pozitivní vliv na zdraví.
  • Rezistentní škrob je pozitivní uhlohydrát, který neobsahuje lepek ani cukr. Vlastně je životně důležitý pro udržení vašeho celkového zdraví. Zvláště když pochází z australského "Lady finger" zeleného banánu.
  • Škrob pracuje za pomoci produkovaného butyrátu v našem tlustém střevě. Tento klíčový trávicí enzym poskytuje ten druh potravy, na kterou mají naše dobré střevní bakterie chuť a potlačuje růst toxických bakterií.
  • Pomáhá také přirozeně snižovat hladiny triglyceridů, cholesterol a chronické záněty. Bylo také prokázáno, že zvyšuje biodostupnost jídla ve střevě. Umožňuje tělu získat a vstřebat vyšší obsah vitaminů, minerálů a antioxidační kapacity z potravin.
  • Díky léčivým účinkům na tlusté střevo tak můžeme rezistentní škrob využívat k léčbě řady onemocnění trávicího ústrojí, jako jsou například zánětlivá onemocnění střev (ulcerózní kolitida a Crohnova nemoc), zácpa, divertikulitida a průjem
  • Nová studie dokonce prokázaly, že strava bohatá na rezistentní škroby může pomoci při léčbě cukrovky typu 1 a 2. Pro osoby bez cukrovky (dosud) je rezistentní škrob zlomový pro prevenci.

Potraviny s obsahem rezistentního škrobu: Jak dosáhnout pozitivních dlouhotrvajících změn vašeho mikrobiomu (a vašeho života) za použití této málo známé, zato klinicky testované organické složky

  • Rezistentní škrob je vzácný ... A nachází se jen v malé hrstce potravin, takže tu není mnoho možností.
  • Můžete si vybrat ze studených brambor, luštěnin, čočky, fazolí nebo studené rýže. Avšak bezesporu musíte sníst velké množství těchto potravin, abyste se přiblížili doporučené denní dávce 18 gramů denně.
  • Vědci se shodují, že nejvydatnější a nejsilnější typ rezistentního škrobu je rezistentní škrob v zelených banánech. Zelené banány obsahují ohromných 44% rezistentního škrobu na každých 100 gramů.
  • To znamená, že potřebujete jen přibližně jednu polévkovou lžíci, abyste získali kompletní denní příjem.
  • Zelené banány jsou celkově nejlepším zdrojem rezistentního škrobu. Nejen, že obsahují multivlákninovou směs rozpustné, nerozpustné a kvasitelné vlákniny, ale také jsou zcela bez cukru a vědecky testovány na obsah 5HTP -  kompletně přírodního prekurzoru pocitu spokojenosti a neurotransmiteru štěstí, Serotoninu.
  • Jsou také bohaté na důležité minerály, jako je draslík, zinek, hořčík spolu s vitamíny B3 a B6.

Nicméně: Ne všechen rezistentní škrob ze zelených banánů je vyráběna stejně (a na co si dát pozor)

Rezistentní škrob ze zelených banánů získáváme z banánů „Lady finger“ v tropickém severním Queenslandu. Každá jednotlivá várka je vědecky testována a vyrobena přírodně podle nejvyšších farmaceutických norem na světě.

Ve skutečnosti:

Tato nová technologie dokáže "uzamknout" důležité živiny rychlostí 20-50krát vyšší než tradiční techniky tepelného zpracování (na rozdíl od levnějších variant, které používají špatné tepelné zpracování, které zabíjí všechny užitečné živiny, včetně rezistentního škrobu).

Celý nový proces je přírodní, surový, chladný a udržuje integritu buněčných struktur, pro nepřekonatelné zdravotní výhody, které vám přináší.

Vědecky ověřené výhody Fermentovatelné Vlákniny od výrobce WETYZO

  • Jak zhubnout chytrým způsobem, aniž byste vlastně snížili množství jídla, jak ukazuje věda (při současném snížení citlivosti na inzulín)
    Vědecká studie od společnosti Louisiana University System ukázala, že strava s vysokým obsahem tuků s doplňkem butyrátu (vytvořeným kvašením mouky ze zelených banánů ve vašem střevě) vede k udržení hmotnosti bez nutnosti snížení množství jídla. Stejná studie také prokázala, že butyrát může rovněž zamezit a léčit stravou vyvolanou inzulínovou rezistenci. Další studie provedená odborným časopisem International Journal of Environmental Research zkoumá účinky přírodního banánového škrobu na glykemickou odezvu jak u štíhlých lidí, tak u lidí s nadváhou. Zjistili, že doplňky z banánového škrobu výrazně zlepšily inzulínovou odezvu jak během období jídla, tak i během doby bez jídla po celý den.
  • Podporuje zdravé prostředí tračníku pro snadné vyprazdňování a pro snížení nadýmání břicha.
    Prebiotika a probiotika jsou dnes tak populární, protože zdravý tračník vyžaduje, aby prvně byla zdravá vaše střeva. Když vaše střevní bakterie konzumují rezistentní škrob ze zelených banánů, produkují důležitou mastnou kyselinu s krátkými řetězci nazvanou butyrát. Butyrát udržuje buňky v tračníku zdravé, a dokonce pomáhá v boji proti rakovinným buňkám. Vaše střeva milují butyrát, protože udržuje správný chod věcí a podporuje produkci vitálních imunních buněk, enterických neuronů, střevní mikroflóry a živin.
  • Unikněte z děsivých spárů pravdivých (a viskózních) metabolických syndromů
    Metabolický syndrom je skupina rizikových faktorů, jako je vysoká hladina cukru v krvi, vysoká hladina cholesterolu, vysoký krevní tlak a obezita. Nyní mít jakýkoli z těchto faktorů je riskantní, ale mít více z nich může zvýšit vaše riziko cukrovky až 5x. Nemluvě o zvýšeném riziku onemocnění vašeho srdce a o mrtvici. Nedávná studie o rezistentním škrobu ze zelených banánů ukázala, že u účastníků výzkumu došlo k význačnému zlepšení symptomů metabolického syndromu spolu se snížením hladiny glukózy na lačno (důležité pro sledování cukrovky) a snížením systolického krevního tlaku.
  • Zvyšte pocit sytosti, abyste pomohli podpořit snadné hubnutí (s jednou lžící denně)
    Bylo prokázáno, že rezistentní škrob nacházející se v zelených banánech udržuje hladinu cukru v krvi pod kontrolou, ale může také pomoci při hubnutí. Jelikož je multivlákninovým zdrojem, vláknina ze zelených banánů dodá "nabobtnání", takže když ji sníte, budete se cítit plni dříve, což podporuje uspokojivý pocit sytosti. Nedávná studie dokonce prokázala, že lidé, kteří konzumovali škrob ze zelených banánů, zhubli více než stejní pacienti na kontrolní léčbě.
  • Snížení hladiny škodlivého a ucpání tepen způsobujícího LDL cholesterolu
    Potraviny s vysokým obsahem rezistentního škrobu mohou pomoci snížit hladinu cholesterolu, což znamená, že vláknina ze zelených banánů je důležitou potravinou snižující hladinu cholesterolu. Nedávná studie odborného časopisu Journal of Nutrition o účincích rezistentního škrobu prokázala snížení hladiny celkového cholesterolu a triacylglycerolu u účastníků výzkumu. Další studie na Státní Univerzitě v Jižní Dakotě rovněž prokázala snížení v průměrném množství celkového špatného (LDL) cholesterolu u účastníků výzkumu. Jejich hmotnost a rozměry se také snížili.
  • Jeden z nejbohatších zdrojů draslíku na světě
    Vláknina ze zelených banánů je bohatá na draslík s asi 500 mg na jednu dávku. Draslík je důležitý, protože působí jako elektrolyt, podporuje zdraví oběhového systému, napomáhá zdravému průtoku krve a zajišťuje, aby se dostatek kyslíku dostal ke všem vašim buňkám. Draslík také pomáhá předcházet vysokému krevnímu tlaku a snižuje riziko srdečních onemocnění a mrtvice, protože reguluje retenci vody, sodíku a cirkulaci. Zabraňuje také svalovým křečím po cvičení a pomáhá při rychlejším zotavení svalů po cvičení. To z něj činí důležitou živinu pro každého, kdo je zvláště fyzicky aktivní nebo se zotavuje z nějakého poranění.
  • Pomáhá se záhadnými bolestmi hlavy a bolestmi zad
    Navíc vysoké množství draslíku vyskytující se v zelených banánech bylo intenzivně studováno a byly nalezeny korelace, jenž pomáhají snížit symptomy spojené s ADHD, bolestmi zad, ledvinovými kameny, bolestmi hlavy a s mnoha dalšími nemocemi!
  • Jak se stát šťastnější osobou za méně než 10 sekund denně (při současném vyvážení hormonů)
    Zelené banány mají vysoký obsah tryptofanu, esenciální aminokyseliny, která působí jako přírodní regulátor nálady a má schopnost přirozeně vyvážit určité hormony. Jeden z těchto hormonů je ten, který reguluje serotonin. Zdravá hladina serotoninu podporuje vaši dobrou náladu a zamezuje poruchám nálady včetně úzkosti a deprese. Zelené banány také obsahují antioxidanty, které pomáhají při uvolňování dopaminu v mozku.
  • Spárovaná s 5 HTP, mouka ze zelených banánů vám poskytuje "dvojitou dávku" štěstí a udržuje vás v pozitivním stylu myšlení
    Studie ukázaly, že tryptofan s 5HTP může fungovat stejně jako antidepresiva na předpis. Výzkumy ukazují, že 5HTP je velmi prospěšný pro zmírnění lehké deprese. Výzkum také objevil spojitost, kdy snížený příjem tryptofanu může způsobit značnou redukci určitých aktivit mozku, které podporují pocit štěstí, a že nízká hladina serotoninu je mnohem častější u lidí s úzkostí a depresí. Zvýšená produkce serotoninu prostřednictvím 5HTP pomáhá udržovat zdravý spánek, libido, energii, snižuje úzkost, kontroluje náladu a chuť k jídlu.
  • Odstraňte málo známé přesto však velmi škodlivé toxiny z vašeho těla (a z vaše života!), které vás mohou doslova "zničit"
    Rezistentní škrob ze zelených banánů hraje klíčovou roli při odstraňování aflatoxinů z těla. Aflatoxiny se vyskytují v kukuřici, v plísních a v dalších druzích zeleniny. Časem se mohou ve všem těle nahromadit a překročit limit, se kterým se vaše tělo dokáže účinně vypořádat. Jednou se vaše tělo s aflatoxiny nedokáže více vypořádat, může se pak u vás nevyhnutelně projevit rakovina. Vaše tělo může přijmout jen omezené množství toxicity, než podlehne všem životním faktorům, které znečišťují naše tělo a vyčerpávají nás.
  • Vědecký způsob, jak porazit nedostatek zinku, jenž je běžným problémem mezi Australany
    Nedostatek zinku nastane, jestliže nejíte dostatek potravin s obsahem zinku nebo máte potíže se vstřebáváním zinku z potravy z důvodu velmi špatného zdraví vašich střev, jako je například syndrom zvýšené propustnosti střeva či poruchy trávení. Zinek působí ve vašem těle jako silný antioxidant a je účinným protizánětlivým a antioxidačním prostředkem. Pomáhá také proti oxidačnímu stresu a snižuje šance na vývoj onemocnění, včetně přírodní léčby rakoviny. Zinek je také důležitý pro zdravý imunitního systému, hojení ran, zdravý růst a vývoj v dětství, kognitivní funkce a zdraví očí (zmiňujeme jen několik z funkcí).
  • Zamezte, aby volné radikály poškodily určité tuky v těle, které jsou stěžejní pro vaše zdraví
    Vitamín E je důležitý vitamín rozpustný v tucích, který je nezbytný pro správnou funkci mnoha orgánů, enzymatických aktivit a neurologických procesů. Některé z výhod konzumace potravin bohatých na vitamín E, jako je vláknina ze zelených banánů, zahrnuje léčení a prevenci onemocnění krevních cév a srdce, jako je vysoký krevní tlak, ucpání nebo kornatění tepen a bolesti na hrudníku. Bylo též prokázáno, že vitamín E je prospěšný pro kůži, poskytuje ochranu proti toxinům, udržuje oči zdravé a zajišťuje správnou funkci mozku.
  • Chutné, mnohostranně a snadno použitelné
    Jednoduché začlenění jedné lžíce Fermentovatelné MultiVlákniny do vašeho každodenního jídelníčku, abyste získali všechny zdravotní výhody. Můžete ji snadno konzumovat rozpuštěnou ve vodě či ve smoothie.
  • 100% přírodní a kompletní (žádné další doplňky vlákniny nejsou potřeba) "multivlákninový" zdroj bohatý na fermentovatelnou vlákninu, rozpustnou vlákninu a nerozpustnou vlákninu
    Vláknina je součástí struktury rostlin a je zodpovědná za stavbu pektinu, ligninů a celulózy. Vláknina je vlastně bez kalorií, protože ji lidé nemohou strávit. Namísto toho vláknina prochází naším trávícím ústrojím a napomáhá odplavit odpadní látky, cholesterol a toxiny z našich střev. Pomáhá také při trávení a při celkové detoxikaci těla. Tato vláknina funguje jako prebiotikum. V podstatě krmí váš mikrobiom (miliardy drobných dobrých bakterií, které žijí ve vašich střevech a kontrolují většinu vašeho celkového zdraví). Když vláknina vstoupí do trávicího traktu, podporuje pak produkci trávicích enzymů, které vyživují vaše dobré bakterie a ty na oplátku zase léčí vaše střeva. Obvykle je velmi obtížné získat správné dávky všech tří esenciálních druhů vlákniny v pravidelné stravě. Nyní si můžete být jisti, že získáváte kompletní denní dávku všech těchto druhů vlákniny s vícevlákninovým zdrojem.
  • Nyní můžete konečně zabránit tvorbě usazenin trávení a nemocem vašeho trávicího traktu
    Strava s vysokým obsahem vlákniny pomáhá předcházet poruchám trávení a nemocem, jako je rakovina tlustého střeva, zánětlivá onemocnění střev a divertikulitida. Je to proto, že prebiotická vláknina pomáhá zlepšovat imunitní funkce a udržuje lepší stav tračníku a střevního zdraví. Také odstraňuje škodlivý odpad z trávicího traktu. Strava s vysokým obsahem vlákniny je navíc spojena se snížením rizika mnoha dalších typů onemocnění, včetně rakoviny a srdečních nemocí. Existují vědecké důkazy, že fermentovatelná vláknina (prebiotika) reguluje mnohonásobné části imunitního systému. Ty zahrnují imunitní systémy ve střevě (konkrétně lymfatické tkáně, které jsou také známé pod anglickou zkratkou GALT). Změny střevní mikroflóry, ke kterým dochází při konzumaci prebiotické vlákniny, mohou zvýšit imunitu tím, že pozitivně změní způsob, jakým vaše tělo reaguje na kyseliny a bakterie.
  • Snadné trávení a pravidelná, pevná stolice jsou nyní jen jednu lžičku vzdáleny
    Všechny tři typy vlákniny hrají důležitou roli v trávení. Rozpustná vláknina je obzvláště důležitá, protože dodává nabobtnání do stolice, což činí vyprazdňování mnohem jednodušší. Nerozpustná vláknina pak pomáhá urychlit průchod, aby odpad prošel trávicím traktem. Díky tomu můžeme pomoci zamezit zácpě, poruchám trávení a vytrvalému nadýmání. Rozpustná vláknina absorbuje vodu, stává se rosolovitou a je kvašena bakteriemi v trávicím traktu, což pomáhá zlepšit trávení. Ujistěte se, že pijete dostatek vody po celý den, abyste získali všechny tyto výhody pro vaše zdraví.
  • Bezlepková, bez obilovin, bez cukru, nízká hladina salicylátu, veganská a paleo
    Bez ohledu na to, který typ potravinové intolerance máte, můžete si být jisti, že Fermentovatelná vláknina ze zelených banánů je zcela bez cukru, bez obilovin, bez lepku a bez mléčných výrobků a je 100% paleo a veganská.
  • Vyrobeno s využitím vědecky ověřené technologie NutraLock ™, pro zajištění silné biodostupnosti rezistentního škrobu
    Náš rezistentní škrob ze zelených banánů je vědecky testován a vyráběn přírodně s využitím nejvýše možných lékárenských norem na světě. Náš dodavatel je průkopníkem zpracování potravin metodou NutraLock ™, u níž bylo prokázáno, že "uzamkne" o 20 až 50 procent více živin než každodenní technologie zpracování potravin. NutraLock je přírodní, studený, surový a udržuje integritu buněčných struktur pro zisk optimální výživy, takže můžete získat VŠECHNY zdravé výhody rezistentního škrobu ze zelených banánů.
  • Překonání běžného nedostatku důležitého minerálu, který hraje ústřední roli v téměř každém procesu v těle (bez něj jednoduše nemůžete pracovat na optimální úrovni)
    Hořčík hraje zásadní roli v téměř každém procesu v těle, od syntézy DNA až po metabolismus inzulínu. Nízká koncentrace tohoto klíčového minerálu je spojena s dlouhým seznamem chronických potíží, jako je Alzheimerova choroba, srdeční onemocnění a cukrovka. To se rozumí samo sebou, že žádná výživná strava se nemůže obejít bez alespoň několika málo jídel bohatých na hořčík. Hořčík je nezbytným katalyzátorem enzymové aktivity. Především pokud jde o výrobu energie. Pomáhá také předcházet závrati, depresi, PMS a svalové slabosti. Hořčík také udržuje stálou úroveň pH vašeho těla, která pomáhá předcházet chronickému zánětu a teplotě.

Negativně na naši přátelskou mikroflóru působí také antibiotika, hormonální antikoncepce, nesteroidní protizánětlivé látky či chemické látky v životním prostředí, jako jsou například BPA bisfenol z plastů, chlor ve vodě, těžké kovy, geneticky upravené potraviny nebo herbicidy.

Vědecké odkazy

Čekanka



PROBIOTICKÁ MLÉČNÁ KVASINKA®, Kluyveromyces B0399® 

...více info

PROBIOTICKÁ MLÉČNÁ KVASINKA®, Kluyveromyces B0399® PROBIOTICKÁ MLÉČNÁ KVASINKA®, Kluyveromyces B0399® je mléčná kvasinka s aktivními probiotickými vlastnostmi, která se liší od běžně používaných laktobacilů, bifidobakterií i kvasinek Saccharomyces. Kvasinka má jedinečné biologické vlastnosti, je přírodní, přátelská pro střevo, rozkládá laktózu a je odolná antibiotikům.

BENEFITY

  • K. B0399® je jediná mléčná kvasinka, která je zcela přírodní a přátelská ke střevům 
  • jedná se o přírodní zdroj prebiotik: beta-glukany & oligosacharidy (GOS, MOS, FOS) 
  • napomáhá prevenci a inhibici vývoje patogenů (klostridie, koliformní bakterie, kandida apod.) 
  • je schopna provádět bioregulační činnosti a vyvažovat střevní mikroflóru 
  • stimuluje vývoje dobré endogenní flóry 
  • účinně stimuluje vývoj dobré střevní mikroflóry (např. endogenní bifidobakterie), 
  • je přirozeně se vyskytující v každodenních potravinách a v lidském střevním mikrobiomu 
  • zlepšuje rovnováhu střevní mikroflóry 
  • neobsahuje mléko a jiné živočišné deriváty 
  • lze užívat i během léčby antibiotiky 

ODOLNÁ PROSTŘEDÍ ŽALUDKU 

Díky chitinové složce buněčné stěny se dostane do střeva aktivní a živá i při nízkém pH, jako je pH 3.

EFEKTIVNĚ KOLONIZUJE STŘEVO 

Má silnou antimikrobiální účinnost (zvláště proti Candida albicans) a je efektivní proti patogenům: 

  • přímou přilnavostí k epitelu, 
  • tím, že patogenům bere živiny 
  • podporou růstu epiteliálních buněk a zesílením hlavní střevní bariéry proti infekcím, 
  • snížením pH změní místní prostředí nevhodné pro růst některých patogenů (např. E. coli) 

MODULUJE IMUNITNÍ ODPOVĚĎ PROSTŘEDNICTVÍM: 

  • jemné modulace hladiny protizánětlivých a prozánětlivých cytokinů, případně zmírnění prozánětlivého účinku u zánětlivých onemocnění, jako je syndrom dráždivého střeva (IBS) a celiakie 
  • jako bohatý zdroj PREBIOTIK vyvolává imunostimulaci beta-glukanů a oligosacharidů (GOS, MOS, FOS) 

JE PŘIROZENĚ NECITLIVÁ VŮČI ANTIBIOTIKŮM A ZABRAŇUJE NEJČASTĚJŠÍM NEŽÁDOUCÍM ÚČINKŮM ANTIBIOTICKÉ LÉČBY K. B0399® 

má takové molekulární a subcelulární struktury, které nejsou poškozovány běžně používanými antibiotiky, což umožňuje předcházet střevní nerovnováze, nebo naopak střevní rovnováhu způsobenou antibiotickou terapií a s tím spojeným průjmem obnovit.

ŠTĚPÍ LAKTÓZU 

Díky zvýšené produkci B-galaktosidázy (enzymu na trávení laktózy) je zvláště doporučena pro osoby s nesnášenlivostí na laktózu.

PODPORUJE SNÍŽENÍ GASTROINTESTINÁLNÍHO (GI) DISKOMFORTU A CELKOVOU ÚLEVU OD IBS (syndrom dráždivého střeva) PŘÍZNAKŮ 

Různé studie PROVEDENÉ u LIDÍ potvrzují příčinný vztah mezi konzumací přípravku Kluyveromyces B0399 a zlepšením GI symptomů.

 

POUŽITÍ: 

PEDIATRIE a GASTROENTEROLOGIE 

  • zácpa 
  • průjem 
  • syndrom dráždivého tračníku 
  • atopická dermatitida 
  • laktózová intolerance 
  • nedostatek mateřského mléka u kojících 
  • kolitida 
  • nespecifická enteritida

GYNEKOLOGIE 

  • mykózy kvasinky Candida albicans 
  • nedostatek mateřského mléka u kojících

GERIATRIE A UROLOGIE 

  • infekce močových cest
  • zácpa 
  • průjem 
  • laktózová intolerance

ONKOLOGIE 

  • u pacientů podstupujících ozařování a chemoterapie

Poznámka: Všechny klinické a výzkumné studie jsou k dispozici na vyžádání



Fermentovaná směs ovoce a zeleniny

Citron ...více info

  • pomáhá při zažívání 
  • je to antioxidant 
  • posiluje tepny 
  • pomáhá absorbovat více živin 
  • je bohatým zdrojem draslíku a vitaminu B9 atd. 

Kiwi ...více info

  • podporuje trávení 
  • podporuje růst prospěšné střevní mikroflóry 
  • obsahuje enzym actinidin, který štěpí bílkoviny 
  • napomáhá trávení bílkovin včetně proteinů z masa a obilovin, kaseinu a sóji 
  • má vysoký obsah vitaminů C, A, E a folátu 
  • má vysoký obsah draslíku, vápníku, železa a hořčíku 
  • zmírňuje syndrom dráždivého tračníku 
  • je vhodné pro kardiovaskulární zdraví a snížení GL (gastrointestinálního traktu) 

Artyčok ...více info

  • je bohatým zdrojem vlákniny 
  • podporuje zažívání 
  • pomáhá chránit játra 
  • tlumí nevolnosti, břišní křeče, zácpu, nadýmání, plynatost atd. 

Jablko ...více info

  • má prebiotické účinky a podporuje růst tělu prospěšných bakterií ve střevě 
  • je bohatým zdrojem vitaminů a minerálů 
  • zlepšuje činnost střev 
  • je zdrojem pozitivně působících antioxidantů 
  • snižuje riziko vzniku diabetu


Green Mix

Mladý ječmen ...více info

Jedná se o čistě přírodní surovinu pěstovanou a zpracovávanou podle zásad ekologického zemědělství. Je vyhledávaný pro účinnou detoxikaci těla, pro snižování jeho překyselení, psychickou pohodu a podporu imunity i při vysoké fyzické zátěži. Je vhodný při léčbě kožních onemocnění, pomáhá s nadváhou a zácpou a je vhodný u akutních vzplanutí zánětů střev.

Chlorella ...více info

Chlorella je přírodní prostředek k šetrné a přirozené detoxikaci, k očistě našich vnitřních orgánů včetně zažívacího ústrojí a střev od toxinů a těžkých kovů. Chlorella je sladkovodní jednobuněčná řasa, která na světě existuje již přes 2 miliardy let. Díky svým příznivým a nutričním účinkům na náš organismus právem patří mezi takzvané superpotraviny.

 

Klíčové přínosy pro zdraví

  • 100% přírodní multivláknina - Prebiotika + Probiotika nové generace.
  • Lidi trpící střevními poruchami (zácpa, průjem, bolesti břicha).
  • Pro obnovu střevní mikroflóry (mikrobiom).
  • Zdravé trávení.
  • Podporuje růst přátelských bakterií.
  • Zlepšené řízení hladiny cukru v krvi (zvýšená citlivost na inzulín, snížení hladiny inzulínu, snížení glykemie a inzulínové reakce na potraviny).
  • Štíhlá linie.
  • Skvělá chuť.
  • Možné užívat i během celé antibiotické léčby.
  • Neobsahuje lepek, laktózu a přidané cukry.
  • Vhodná pro diabetiky, vegetariány, vegany a celiaky.
  • 100% přírodní rostlinný přípravek bez barviv a konzervačních látek.

 

Potravinové doplňky WETYZO Vitality

Homocystein Vitality+ s betainem (snižovací)

Homocystein Vitality+ s betainem (snižovací)

Homocystein Vitality+ s betainem je účinný doplněk stravy vytvořený na základě spolupráce s MUDr. Karlem Erbenem a Mgr. Michaelou Verde Beitlovou pro snížení hladiny homocysteinu. Obsahuje vitamíny  B6, B9, B12, zinek a betain, který podporuje trávení.

KDE KOUPIT

Homocystein Vitality s aloe vera (preventivní)

Homocystein Vitality s aloe vera (preventivní)

Homocystein Vitality s aloe vera je účinný doplněk stravy, který pomáhá předcházet civilizačním onemocněním. Obsahuje vitamíny  B6, B9, B12, zinek a aloe vera, která regeneruje vnitřní prostředí těla. Tento doplněk stravy je vhodný pro vegetariány i vegany.

KDE KOUPIT

Magnesium Vitality

Magnesium
Vitality

Magnesium Vitality je doplněk stravy s hořčíkem ve formě chelátu a vitamínem B2. Hořčík ve formě chelátů má vynikající vstřebatelnost a podílí se také na řadě biochemických reakcí v těle a je důležitý pro přenos nervových impulzů, správnou funkci buněk, srdce a cév.

KDE KOUPIT

Imune Vitality

Imune
Vitality

Imune Vitality je 100% přírodní produkt, který se postará o podporu Vašeho imunitního systému během celého roku. Produkt Imune Vitality byl navržen tak, aby obsahoval veškeré důležité látky, které dokáží Váš imunitní systém ideálně vyvažovat a udržovat v dobré kondici.

KDE KOUPIT

Mega Lecithin Vitality

Mega Lecithin
Vitality

Mega Lecithin normalizuje činnost srdce a oběhového systému, přispívá k normální činnosti mozkových funkcí. Má antioxidační účinek. Lecithin příznivě působí na celý organismus a podílí se na zmenšování tukových částí v krevním oběhu a snižuje hladinu cholesterolu.

KDE KOUPIT

Colostrum Vitality

Colostrum Vitality

Colostrum Vitality je produkt, který obsahuje šetrně zpracované kravské (bovinní) mateřské mléko od krav z evropských chovů.

KDE KOUPIT

D3 + K2 Vitality

D3 + K2 Vitality

Vitamín D přispívá k udržení pevných a silných kostí, hraje roli při udržení zdraví kardiovaskulárního systému a u žen omezuje riziko osteoporózy.

KDE KOUPIT

Enzymy Vitality

Enzymy Vitality

V našem těle je přes 3.000 různých enzymů a každý z nich má svou úlohu. Společně zajišťují chod životních procesů, přeměn a mechanismů.

KDE KOUPIT

Jód Vitality

Jód Vitality

Jód je nezbytný pro vývoj a činnost mozku a štítné žlázy. Selen posiluje imunitu. Spolu s vitaminem E jsou mocnými antioxidanty.

KDE KOUPIT

pH Vitality

pH Vitality

pH Vitality je produkt pro přípravu nápoje, který pomáhá udržet acidobazickou rovnováhu organizmu.

KDE KOUPIT

ProMikrobiom Vitality

ProMikrobiom Vitality

Do detailu promyšlená kombinace bakteriálních kmenů. Bakteriální kmeny jsou podle četných výzkumů přínosem pro plíce, kůži a zdraví jater.

KDE KOUPIT

Zinek Vitality

Zinek Vitality

Zinek Vitality obsahuje zinek v chelátové formě pro snadné vstřebávání. Zinek je nezbytný k normální činnosti více než 7O enzymů, nutných k většině tělesných procesů.

KDE KOUPIT

pH Minerals Wetyzo

pH Minerals na odkyselení organismu

pH Minerals na odkyselení organismu

pH Minerals je doplněk stravy, který byl speciálně vyvinut a vyroben na úpravu acidobazické rovnováhy organismu. Přípravek je také vhodný k doplnění základních organických minerálů a díky přídavku čekankové vlákniny i pro podporu fungování trávícího traktu.

KDE KOUPIT

Kontakty

WETYZO, s.r.o.

Horní 729, 700 30 Ostrava
IČ: 29381681, DIČ: CZ29381681

Informace o zpracování osobních údajů