• Výroba potravinových doplňků

    Výroba
    potravinových doplňků

    Poctivá výroba potravinových doplňků
    stojí na kvalitních surovinách, vědeckých výzkumech
    a síle přírodních látek.

    dolu

Promyšlená výroba začíná už výběrem surovin.

Věnujeme mu opravdu velkou péči, protože víme, že kvalitní suroviny zvyšují účinnost potravinových doplňků. Každý z nich se skládá z velkého množství harmonicky vyvážených látek. Nebudeme vás zatěžovat popisem toho, jak jednotlivé složky získáváme. Důmyslnost tohoto procesu vám ale rádi ukážeme na příkladu actazinu.

Actazin je vyráběný výhradně z ověřených zelených kiwi.

Kiwi jsou jemně zpracovány na bezsemenné pyré zbavené kůže, které je sušené a jemně mleté. Ověřené způsoby zpracování a sušení zajišťují to, že klíčové živiny a bioaktivní látky jsou v pyré zachovány ve vysoké úrovni. Actazin je bezlepkový. Neobsahuje konzervační látky, rozpouštědla ani přidané cukry. Je certifikován jako kosher a halal.

kiwi

Když máme všechny suroviny připravené,
rozbíhá se tradiční výrobní proces:

 

1. Homogenizace

1. Homogenizace

Suroviny vybrané podle receptury se po předepsanou dobu homogenizují. Díky homogenizátoru se směs rovnoměrně promíchá.

2. Plnění

2. Plnění

Homogenizovaná směs je následně plněna do tobolek nebo dóz – pokud vyrábíme práškovou směs pro přípravu nápojů.

3. Balení

3. Balení

Naplněné kapsle pak balíme do dóz nebo blistrů.

4. Etiketování

4. Etiketování

Hotová balení nakonec potiskneme etiketami, abyste věděli, s čím vám potravinové doplňky WETYZO pomůžou.

Přírodní zázrak zvaný fermentace

Věříme v sílu přírodních látek a procesů, zejména procesu kvašení – fermentace. Se surovinami dokáže udělat skutečné zázraky, a právě proto ji využíváme při výrobě většiny potravinových doplňků WETYZO. Fermentace je natolik užitečný přírodní proces, že jsme pro vás popsali její výhody.

 

fermentace

 

Jak probíhá fermentace

Kontakty

WETYZO, s.r.o.

Horní 729, 700 30 Ostrava
IČ: 29381681, DIČ: CZ29381681